Collegiaal gebaar, voedingssuplementenpakket met korting

Een uniek initiatief van IC Thuiszorg. Opgedane positieve ervaringen wil IC Thuiszorg collegiaal delen met andere zorgmedewerkers en hun cliënten.

IC Thuiszorg biedt aan haar medewerkers en cliënten een voedingssuplementenpakket aan en merkt dat dit een positief effect heeft op de weerbaarheid van medewerkers en cliënten. Juist in deze periode waarin het risico op een besmetting met Covid19 erg speelt is het een must om de weerbaarheid zo goed mogelijk op peil te houden.

Bij IC Thuiszorg is het opgevallen dat, ondanks een toenemende werkdruk, medewerkers en cliënten meer weerbaarheid opgebouwd hebben om dit fysiek en mentaal beter aan te kunnen.

Een uniek collegiaal gebaar, meer dan € 15  korting!

Het in de markt brengen van deze producten behoord vanzelfsprekend niet tot onze standaard dienstverlening. Maar gezien de positieve ervaringen willen wij dit voordeel delen met collega zorgmedewerkers en hun cliënten. Tenslotte zijn wij er allemaal bij gebaat dat de zorg in Nederland “overeind blijft”.

In samenwerking met Drogisterij Schumacher uit Oudekerk a/d Amstel kunnen wij dit pakket met een flinke korting van meer dan 15 euro aanbieden. De normale prijs voor dit pakket is € 75,75 maar collega zorgmedewerkers kunnen dit voor hunzelf of hun cliënten aanschaffen voor slechts 59,95 euro!

Via de knop hieronder komt u op de pagina voor meer informatie over deze suplementen en hoe u deze met een grote korting kunt bestellen.

PURO B-Supreme - IC Thuiszorg
PURO Gentle C - IC Thuiszorg
PURO D75 Supreme - IC Thuiszorg
PURO Optima Forma - IC Thuiszorg