Skip to content

Oproepkracht voor blokdiensten

ZORGVERLENERS GEVRAAGD VOOR BLOK DIENSTEN

IC Thuiszorg is op zoek naar zorgverleners die voor langere diensten ingezet kunnen worden. Zogenaamde “blokdiensten” wat inhoud dat je voor een bepaalde tijd 12 tot 24 uur op één locatie of cliënt wordt ingezet.
Wat het niveau van zorgverleners betreft nodigen wij vrijwilligers tot en met Verzorgenden IG van harte uit om te reageren. De zorgverlener hoeft overigens niet in vaste dienst te komen bij IC Thuiszorg maar kan ook als zzp’er bij IC Thuiszorg aan de slag.
Ben jij iemand die voor een korte tijd deze blok-diensten zou kunnen draaien? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier, je ontvangt snel een reactie.

Blokdiensten

Soms komt het voor dat het wenselijk of noodzakelijk is dat een verzorger meer uren in zijn of haar dienst draait.
De reden waarom kan zeer verschillend zijn, zo ook de noodzakelijke bevoegd- en bekwaamheid van de betreffende verzorger. Een aantal voorbeelden:

  • Een noodgeval, een cliënt met een zorgvraag die acuut is. Een zorgteam moet nog samengesteld en ingeroosterd worden. Een eerste opvang en zorgverlening moet gegarandeerd kunnen worden.
  • Bij (langdurige) begeleiding van een cliënt waar bijvoorbeeld toezicht op dagelijkse verrichtingen noodzakelijk is. Van huishoudelijk tot en met persoonlijke verzorging tot en met specifieke verpleegkundige handelingen.
  • Het (kunnen) observeren van een cliënt om bijvoorbeeld te controleren of de zorgindicatie voldoende aansluit bij het zorgplan.
  • Bij palliatieve of terminale zorg waarbij kennis en bekwaamheid gecombineerd moet worden met empatisch vermogen.

Direct solliciteren?

Klik hier voor het sollicitatieformulier