Wat wij bieden

In hoofdlijnen biedt IC-Thuiszorg hoog-complexe thuiszorg in combinatie met reguliere thuiszorg, zowel tijdelijk als langdurig.

IC Thuiszorg biedt een breed pakket aan diensten aan. Daarbij bieden wij tijdelijke zorg bij bijvoorbeeld herstel na een ziekenhuisopname en reguliere thuiszorg. Niet alleen voor volwassenen maar ook voor jonge kinderen kan IC Thuiszorg verzorging en begeleiding verzorgen. Daarnaast bieden wij ook terminale en palliatieve zorg.

Intensive Caring, safety and quality

Persoonlijke verzorging – van top tot teen

Zoals hulp en assistentie bij het douchen, haar wassen, nagels knippen, hulp met steunkousen aandoen, aankleden en schoenen aantrekken.

Verpleging – tijdelijk tot en met 24/7

Van wondverzorging, hulp met medicijnen tot en met palliatieve zorg.  Wij leveren zorg met kennis en kunde vanaf niv. 3 (verzorgende en verzorgende IG), niv. 4 (verpleegkundige) tot en met niv. 5 (wijkverpleging).
Zij voeren dagelijks risicovolle (voorbehouden) handelingen uit.

Begeleiding – samen lossen we het op!

Hulp met organiseren van het huishouden, formulieren invullen, ondersteuning bij het geestelijk welzijn van de cliënt en zijn of haar omgeving. Behandeling en/of begeleiding bij cognitieve of gedragsproblemen, een bezoek aan de huisarts en diverse activiteiten.

Dagbesteding – goed en verantwoord

IC-Thuiszorg heeft een breed netwerk van partijen die op diverse niveaus dagbesteding aanbieden. Passende dagbesteding in een omgeving die past bij de cliënt. Vanwege het brede netwerk kan de organisatie een gewenste dan wel geschikte dagbestedingsplek vinden voor iedere cliënt.

Meer informatie of een eerste kennismaking?

U wilt meer weten of wat meer duidelijkheid hebben? Geen probleem, we praten u graag en vrijblijvend bij.