Skip to content

Dagbesteding goed en verantwoord

IC-Thuiszorg heeft een breed netwerk van partijen die op diverse niveaus dagbesteding aanbieden. Passende dagbesteding in een omgeving die past bij de cliënt. Vanwege het brede netwerk kan de organisatie een gewenste dan wel geschikte dagbestedingsplek vinden voor iedere cliënt. Dagbesteding wordt vaak ingezet als ondersteuning naar mantelzorgers en is binnen onze dienstverlening dan ook vaak in combinatie met zorg voor de cliënt zijn omgeving. Dit noemen wij complementaire zorg, kwaliteit van leven voor cliënt en zijn omgeving.

Ontwikkelingen bij IC Thuiszorg

IC Thuiszorg is gestart met het zelfstandig aanbieden van dagbesteding voor jongeren van 12 tot 18 jaar en voor ouderen. Voor ouderen hebben wij dit aangeboden op de locatie in Badhoevedorp in verenigingsgebouw Rehoboth aan de Nieuwemeerdijk.
Helaas hebben wij dit initiatief tijdelijk moeten beëindigen, dit in afwachting van besluitvorming van de gemeente Haarlemmermeer.
Wij gaan er van uit dat wij begin mei 2023 meer duidelijkheid kunnen geven of de “Seniorenclub dbNieuweMeer” weer opgestart kan worden.

Jeugd

Dagbesteding en begeleiding voor jongeren van 12 tot 18 jaar.

Ouderen

Dagbesteding voor licht verwarde en/of vereenzamende ouderen.

Meer informatie of een eerste kennismaking?

U wilt meer weten of wat meer duidelijkheid hebben? Geen probleem, we praten u graag en vrijblijvend bij.