Ontwikkelingen op de voet volgen

Wanneer je complexe thuiszorg biedt ga je ook een verplichting aan, naar cliënten en naar jezelf als thuiszorgorganisatie. IC Thuiszorg neemt daarom scholing en nascholing zeer serieus, volgt de laatste ontwikkelingen zodat haar thuiszorg op topniveau is en blijft.

Daarnaast is er ook een samenwerking met diverse partijen om een goed functionerend backoffice te garanderen. Dit maakt dat IC Thuiszorg een goede partij is en blijft, of het nu gaat om zorgvragers, verwijzers of zorgverleners.

Om de bekwaamheidscriteria op peil te houden zijn medewerkers (zorgverleners) van IC Thuiszorg verplicht recente bijscholingen te volgen. Bij gespecialiseerde zorgvragen worden de zorgverleners van IC Thuiszorg bijgeschoold en intern getraind.

De zorgverleners van IC Thuiszorg worden regelmatig aangemeld bij de deskundigheids-bijeenkomsten of -trainingen van diverse verenigingen.

IC Thuiszorg is lid of doneert aan onderstaande verenigingen om verder onderzoek en verbeteringen te stimuleren.

IC Thuiszorg is een erkend leerbedrijf van SBB en uitgekozen om praktijkopleidingen te verzorgen voor zij-instromers van het UWV en stagiaires van het ROC vanaf niveau helpende/2 tot verpleegkundige.