Skip to content

Opleiden, scholing en
nascholing bij IC Thuiszorg

SBB stage opleiding - IC Thuiszorg

IC Thuiszorg biedt zorg aan een grote diversiteit van cliënten waarvan enkele met een complexe zorgvraag. Om aan de eisen en verwachtingen te kunnen voldoen is scholing en nascholing een vereiste om de gewenste kwaliteit van zorg te kunnen blijven leveren. Een groot aantal cursussen leveren ook accreditatiepunten op wat belangrijk is voor cursisten met een inschrijving in het V&VN kwaliteitsregister.

Website Zorgscholing BVBij IC Thuiszorg is er dan ook volop de gelegenheid voor scholing middels e-learning en cursussen. Hiervoor werkt IC Thuiszorg hoofdzakelijk samen met Zorgscholing B.V. IC Thuiszorg maakt gebruik van het “standaard aanbod” maar zorgt ook voor “custom”, op maat samengestelde cursussen al naar gelang de vraag vanuit de markt.
Hierbij kijkt IC Thuiszorg naar de actuele situatie binnen haar doelgroep. Een complexe zorgvraag kan een specifieke (bij)scholing eisen om de gewenste zorg aan de cliënt te kunnen blijven leveren.

Chronische beademingszorg

IC Thuiszorg biedt praktijkbegeleiding en is gedelegeerd toetser bij opleidingen die onder de 4 CTB’s vallen.
Zorgverleners die cliënten in hun bestand hebben met Chronische beademing kunnen een opleiding volgen bij het CTB met praktijkbegeleiding en toetsing door IC Thuiszorg.

Voor wie?

BBL / BOL - opleidingen IC Thuiszorg biedt als SBB erkend leerbedrijf stageplekken aan. Voor BBL/BOL-cursisten bieden wij (op voorwaarde dat er een stageplek beschikbaar is) een stageplek aan voor de volgende opleidingen: Helpende (MBO) Helpende Plus (MBO) Verzorgende IG (MBO) Verpleegkundige niv. 4 (MBO) Verpleegkundige niv. 5 (HBO)

Studenten Zorg

BBL / BOL – opleidingen

IC Thuiszorg biedt als SBB erkend leerbedrijf stageplekken aan. Voor BBL/BOL-cursisten bieden wij (op voorwaarde dat er een stageplek beschikbaar is) een stageplek aan voor de volgende opleidingen:

Helpende (MBO)
Helpende Plus (MBO)
Verzorgende IG (MBO)
Verpleegkundige niv. 4 (MBO)
Verpleegkundige niv. 5 (HBO)
Scholing en bijscholing Ook verpleegkundigen kunnen zich (verder) laten opleiden bij IC Thuiszorg. Dit is echter altijd mede afhankelijk van de zorgvraag van cliënten en of zij hier hun medewerking aan willen verlenen. Neem gerust en vrijblijvend contact op via het invulformulier hieronder en informeer naar de mogelijkheden.

Verpleegkundigen

Scholing en bijscholing

Ook verpleegkundigen kunnen zich (verder) laten opleiden bij IC Thuiszorg. Dit is echter altijd mede afhankelijk van de zorgvraag van cliënten en of zij hier hun medewerking aan willen verlenen. Neem gerust en vrijblijvend contact op via het invulformulier hieronder en informeer naar de mogelijkheden.
Diverse mogelijkheden Op onze locatie in Badhoevedorp worden de cursussen gegeven. Bent u een zzp'er en wilt u uw kennis naar een hoger niveau tillen? Neem dan vrijblijvend contact op en vul het formulier hieronder in. Wij houden u op de hoogte van cursussen die georganiseerd worden. Daarbij zijn vaak enkele plaatsen beschikbaar voor zzp'ers. Daarom... een plek kunnen wij niet garanderen, maar geïnteresseerd? Wees er dan snel bij!

ZZP'er in de zorg

Diverse mogelijkheden

Op onze locatie in Badhoevedorp worden de cursussen gegeven. Bent u een zzp’er en wilt u uw kennis naar een hoger niveau tillen? Neem dan vrijblijvend contact op en vul het formulier hieronder in. Wij houden u op de hoogte van cursussen die georganiseerd worden. Daarbij zijn vaak enkele plaatsen beschikbaar voor zzp’ers. Daarom… een plek kunnen wij niet garanderen, maar geïnteresseerd? Wees er dan snel bij!

Meer informatie of een eerste kennismaking?

U wilt meer weten of wat meer duidelijkheid hebben? Geen probleem, we praten u graag en vrijblijvend bij.

    We verwerken je gegevens vertrouwelijk. Privacy verklaring